Vlad Popescu Piedone a făcut IMPOSIBILUL POSIBIL pentru locatarii blocului afectat de incendiu

Vlad Popescu Piedone continuă munca tatălui lui, Cristian Popescu Piedone, care s-a implicat în rezolvarea problemelor apărute după incendiul care a afectat blocul.

Locatarii blocului de pe strada Baciului 4 din Ferentari, ale căror locuințe au fost cuprinse de flăcări pe data de 14 mai, au în sfârșit un motiv să fie fericiți, în urma implicării fostului primar, Cristian Popescu Piedone, a fiului acestuia, Vlad Popescu Piedone și a Primăriei Sectorului 5. Echipa Piedone a reușit să facă imposibilul posibil în scurt timp, Vlad Popescu Piedone fiind prezent în mijlocul locatarilor pentru a afla ce probleme mai au și cum decurg lucrările de reabilitare a apartamentelor blocului din sectorului 5. După ce s-a implicat personal în realizarea demersurilor necesare pentru refacerea locuințelor, vorbind cu locatarii, Vlad Popescu Piedone a mulțumit pe Facebook, atât Primăriei Sectorului 5 cât și tuturor celor care au făcut „Imposibilul Posibil” pentru locatarii blocului ars din Baciului 4, potrivit https://fb.watch/dSnlixlrqZ/

Fiul fostului primar al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, le-a ajutat pe familiile care locuiesc în blocul de pe strada Baciului, zona Ferentari, unde zeci de apartamente au fost distruse în urma unui incendiu

Fiul fostului primar al Sectorului 5 a vizitat pe data de 9 mai blocul de pe strada Baciului, unde pe 14 mai, locuitorii s-au trezit „cu năpasta în casă”, 18 apartamente devenind scrum din cauza unui incendiu puternic ce a cuprins etajul 2 al blocului. Vlad Popescu Piedone s-a reîntors în mijlocul locatarilor blocului, care au primit termopane pentru ușile și geamurile distruse din cauza incendiului. Fiul fostului primar al Sectorului 5 a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a văzut zâmbet și speranță pe chipurile obosite ale locatarilor, lucru care este un semn bun. El s-a arătat increzător că încetul cu încetul se va repara ceea ce a distrus focul, pe data de 14 mai.

Vlad Popescu Piedone le-a mulțumit prietenilor lui cu suflet mare, mereu dispuși să ajute

„Este un semn bun! Ușor, ușor reparăm ce a stricat focul, pe 14 mai! Împreuna, reușim! Astăzi au adus termopanele și este perfect! După zeci de zile, am văzut zâmbet și speranță pe chipuri obosite. Este un semn bun! Ușor, ușor reparăm ce a stricat focul, pe 14 mai! Împreună, reușim! Vreau să le mulțumesc oficialilor Primăriei Sectorului 5 pentru implicare și prietenilor mei cu suflet mare mereu dispuși să ajute! Va mulțumesc, oameni buni! Dumnezeu le vede pe toate și le întoarce înzecit! Mergem mai departe și muncim așa cum trebuie! TATA este acolo, dar eu sunt aici, în comunitate, și încerc să fac ceea ce EL ar face pentru oameni dacă ar fi liber: Imposibilul… posibil! Dacă TATA a dovedit că nu există “Nu se poate”, înseamnă că orice este de făcut în comunitate și pentru comunitate… “Se poate”! Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect, Vlad Piedone, fiul lui Piedone NEVINOVAT!”, este mesajul transmis de Vlad Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone este alături de tatăl său: „N-a fost și nu va fi niciodată singur”