Sursa foto: Facebook/ Vlad Popescu Piedone

Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar al Sectorului 5, a postat un videoclip emoționant pe o rețea de socializare în care tatăl său apare alături de locuitorii sectorului pentru care a reușit să facă din imposibil, posibil.

Cum i-a obișnuit, Cristian Popescu Piedone apare alături de oameni în parc, pe stradă și sus pe schele, unde a dat exemplu restul primarilor din țară că doar prin muncă se poate construi un viitor frumos pentru cetățeni.

De asemenea, fostul primar al Sectorului 5 apare în videoclipul postat de fiul său alături de copii, pentru care a reușit să modernizeze grădinițe și școli, a construit parcuri și a modernizat pe cele deja existente.

Un altfel de primar- cel ce a făcut din imposibil, posibil- a scos în stradă sute de persoane

După condamnarea sa, la câteva zile, peste 300 de persoane s-au adunat în fața Penitenciarului de la Rahova și au protestat pentru eliberarea lui Cristian Popescu Piedone din închisoare, pe motiv că ar fi nevinovat.

Fiul acestuia, Vlad Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5, acesta precizând că va continua ceea ce tatăl său a început.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, că el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”, a declarat acesta.

De asemenea, Vlad Piedone a mai spus că tatăl său este nevinovat, iar justiția din România a demonstrat încă o dată că „este strâmbă.”

Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu.

Mai mult, și fiica acestuia a mărturisit că este mândră de tatăl său pentru lucrurile pe care le-a făcut în sector.

Citește și articolul despre: Vlad Popescu Piedone, anunț la mitingul de susținere al fostului primar Piedone: Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele tatălui meu mai departe