FOTO Epoch Times
FOTO Epoch Times

Primarul ales al Capitalei va depune jurământul mâine, după cum vă anunța redacția noastră în cursul acestei dimineți. În această ordine de idei, tot astăzi, Nicușor Dan a declarat că are de gând să fie un altfel de primar, unul deschis la propunerile bucureștenilor, având, de asemenea, intenția de a ține cont de sugestiile care ar putea ajuta administrația să performeze.

Nicușor Dan: „Voi fi un primar deschis la propunerile voastre”

„Am promis transparenţă în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. (…) Nu doar transparenţa este importantă, ci şi dialogul. Voi fi un primar deschis la propunerile voastre şi voi ţine cont de sugestiile care pot îmbunătăţi relaţia dintre Primărie şi cetăţean”, a scris Nicuşor Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Tot astăzi, Gabriela Firea a declarat că Nicușor Dan ar fi trebuit deja să-și intre în drepturi și „să vină” la muncă. Reamintim că Nicușor Dan încă nu și-a depus jurământul.

„A trecut si a doua zi de la validare iar primarul dreptei unite nu s-a grabit sa depuna juramantul. Nu a venit la munca. Sa speram ca maine… ce atata graba? Zilele trecute se plangea ca eu il blochez. Acum cine il mai blocheaza? Probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decat de soarta oamenilor!Pentru ca, nu-i asa, toate solutiile salvatoare sunt la un click si o semnatura distanta. Au promis impreuna ca vor rezolva toate, chiar toate problemele Capitalei, intr-un timp foarte scurt : – intregire buget – pentru ca guvernul este al lor si va fi generos, – trafic – pentru ca tot guvernul lor va finaliza rapid centura, – termoficare – pentru ca elcen (ministerul energiei) nu va mai opri cet-urile pentru “revizie”, – poluare – pentru ca ministerul mediului va inchide gropile toxice etc.”, a declarat Gabriela Firea pe Facebook, despre Nicușor Dan.

Citește și: Nicușor Dan va depune jurământul joi

#News