Foto: Facebook/Radio Eco Natura
Foto: Facebook/Radio Eco Natura

Radio Eco Natura este primul radio online de mediu din România.

Postul este exclusiv românesc și a fost dezvoltat de o organizație non-guvernamentală, fără generare de venituri.

Radio Eco Natura este un post care nu difuzează reclame. A fost creat pentru a susține mediul curat, activismulul civic și cultura muzicală

Proiectul a reușit, până astăzi, folosind exclusiv voluntariatul, să-și formeze o direcție muzicală clară (alternative – pop – rock) cu peste 2.000 de titluri în playlist.

Mai mult, a dezvoltat o mini-redacție de știri care generează jurnale informative zilnice și dezvoltă o comunitate on-line.

Postul care are în vedere păstrarea unui mediu curat are peste 1.000.000 de ascultători și împlinește, astăzi, 2 ani de activitate

Radio Eco Natura a împlinit 2 ani! Doi ani frumoși în care am fost ascultați de peste un million de ori. Vă mulțumim că ne ascultați!”, au scris reprezentanții astăzi, 25 iunie, pe contul de Facebook.

Postul are în vedere protecția mediului înconjurător, promovarea valorilor ecologice și grija pentru natură. Printre știrile difuzate, reprezentanții se axează atât pe problemele de mediu existente în România, cât și de peste hotare.

Alături de protejarea, conservarea și ameliorarea naturii, pagina publică informații despre muzica românească și străină, detalii din viața artiștilor și noutăți în legătură cu aceștia.