Înfrângere usturătoare pentru Anamaria Prodan în procesul cu Laurențiu Reghecampf

Magistrații au admis cererea antrenorului ca pensia alimentară să fie o sumă fixă.

Laurențiu Reghecampf a obținut la Tribunalul Ilfov o victorie importantă în fața fostei sale soții, Anamaria Prodan, magistrații aprobând solicitarea acestuia ca valoarea pensiei alimentare pe care o va plăti lui Bebeto să fie o sumă fixă, potrivit ziare.com.

Decizia judecătorilor a stârnit nemulțumirea impresarei, care a continuat atacurile dure la adresa lui Reghecampf

Tribunalul Ilfov a judecat apelul lui Laurențiu Reghecampf față de hotărârea Judecătoriei Buftea, magistrații stabilind că antrenorul va plăti lunar 2000 de euro pensie alimentară pentru Bebeto. Tribunalul Ilfov a înlocuit procentul de o treime din totalul veniturilor antrenorului, așa cum stabilise Judecătoria Buftea, cu pensia fixă de 2000 euro lunar. Judecătorii au mai decis că Anamaria Prodan trebuie să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf și cheltuielile cu avocatul, de peste 9000 lei, decizia Tribunalului Ilfov fiind definitivă.

Impresara a reacționat imediat după decizia instanței, criticându-l vehement pe fostul ei soț, care este antrenor la Neftchi Baku

„Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și că eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate. Nu de mine strigă lumea că-s damă de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piață poze pornografice. Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute, bravo lui, dacă nu, treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, acuzații incendiare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: Voia să îi socotim cadourile, inclusiv fructele, la stabilirea pensiei alimentare datorate lui Bebeto