Transformarea lui Culiță Sterp. Cât a slăbit la Survivor?

Mâncarea puțină și slabă în calorii l-a ajutat pe concurent să-și modeleze corpul

Cum mulți i-au reproșat lui Culiță Sterp că nu ar fi dus-o, în realitate, chiar atât de rău la Survivor România, acesta a decis să le închidă gura cârcotașilor, demonstrând cam cât a slăbit timp de cinci luni, cât a concurat în reality show-ul mai devreme menționat. Cu alte cuvinte, condițiile grele de la Survivor nu aveau cum să fie regizate, de vreme ce concurentul s-a schimbat atât de mult, într-un timp relativ scurt.

Culiță Sterp: „Am slăbit 17 kilograme. Doar ieri m-am cântărit prima dată. Am avut 105 când am plecat și am 88 de kilograme”

Potrivit WowBiz.ro, Culiță Sterp a reușit să dea jos 17 kilograme, însă transformarea nu a venit ușor. Concurentul a mâncat pește și nuci de cocos, de care făcea rost singur, conform regulilor competiției. Uneori, atunci când câștiga câte o probă, i se dădeau recompense ce constau în alimente din care își putea găti diverse feluri de mâncare. Însă cum acestea nu erau la ordinea zilei, dieta bărbatului a fost una săracă în calorii, așadar a slăbit până a ajuns de nerecunoscut. În plus, concursul presupune, de asemenea, probe fizice solicitante.

Se pare că toată această „suferință” a dat roade, întrucât Culiță Sterp arată acum extraordinar, comparativ cu fizicul „pufos” pe care îl avea în prima zi a concursului.

Într-un instastory, Sterp a publicat o fotografie de tipul „înainte și după”, comentând ironic în dreptul imaginii: „Ne dădeau de mâncare la Survivor numai fripturi și stăteam la hotel”.

Citește și: „Faimosul” Culiță Sterp și Dana, colega de liceu