Culiță Sterp și Dana (PlayTech)

Culiță Sterp, „faimosul” de la Survivor, afirmă că legătura pe care o are cu Dana este încă din anii de liceu, când au fost colegi, dar nu se gândeau la mai mult decât o relație de prietenie, relatează Kanal D, televiziunea care găzduiește show-ul Survivor.

Potrivit sursei menționate, Culiță îi transmitea mesaje, prin care recunostea că are sentimente pentru Dana, dar aceasta îl ignora, considerându-le doar declarații de prietenie. Mai mult, Culiță i-a semnat acesteia pe catalogul de absolvire.

„Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu…glumele tale…râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi.”

Acum, la 10 ani de la acel moment se amuză amândoi de modul cum Dzeu le-a aranjat cărările astfel încât cei doi să fie împreună, mai multă să facă și o familie frumoasă, aceștia urmând să devină părinți în scurt timp.

Culiță, de la Survivor în pregătire pentru schimbat scutece

Plecat la Survivor, cu jumătate de suflet, acesta își dorea foarte mult să fie acasă în momentul în care Daniela se urma să nască.

Culiță Sterp, la Survivor (Instagram)

De altfel, Culiță parcă și-a „proiectat” ieșirea din concurs după numai câteva luni, spune el, că a fost prevenit de fratele său cu ceea ce însemna Survivor. „Eu de la început mi-am dorit să fiu acasă când se întâmplă asta și știam sută la sută că o să ajung. Eu ziceam că nu rezist mai mult de două trei luni, pentru că știam cum e de la fratele meu. Mi-a spus Iancu de anul trecut că e foarte greu, n-aveam mâncare, știam tot absolut de la el. Și atunci, după cum mă știam eu pe mine, am zis că mai mult de două luni nu cred că rezist. M-am uimit pe mine și pe familie”, a mai spus Culiță pentru Kanal D.

Citește și: Moroșanu, accidentat a trebuit să părăsească Survivor