Râde ciob de oală spartă: Codrin Ștefănescu îl acuză pe Orban că e o „slugă ieftină”

„Ai devenit o slugă ieftină, Ludovice! Iar slugile plătesc întotdeauna foarte scump. Ia exemplul lui Zgonea, lașule!”, i-a transmis Codrin Ștefănescu lui Ludovic Orban, pe Facebook

Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu, adică politicianul acela trecut pe banca de rezerve, cu un fizic recognoscibil de la „o poștă”, este de părere că Ludovic Orban nu ar fi nimic mai mult decât o „slugă ieftină”. Și-acum, noi nu spunem nu, așa o fi, sau poate nu. Cu toate astea, o asemenea declarație, venită din partea unui personaj precum Codrin Ștefănescu, cel care continuă pro-bono să-l preaslăvească pe fostul „copil minune” al PSD-ului, Liviu Dragnea, chiar și acum, când Liviu e la închisoare, e cât se poate de ilară. Venită din gura oricărui alt social democrat, mai puțin atașat ombilical de Liviu Dragnea, poate c-ar fi sunat diferit. În mod sigur, ar fi sunat credibil, iar declarația în sine ar fi creat impact, altul decât hohote de râs.

Codrin Ștefănescu: „Măi, Ludovice! O să regreți curând toate comicăriile și drăcoveniile pe care le-ai susținut!”

„Asta cu desfintarea SIIJ e bomboana pe colivă!”, scrie Codrin Ștefănescu, adăugând că toate abuzurile și nenorocirile din trecutul apropiat ar urma să se repete. Nu știm însă la care trecut apropiat se referă Codrin Ștefănescu, de vreme ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare relativ recent, în 2019, totuși.

„Uită-te la ultimul interviu al judecătoarei Dana Gîrbovan. Despre dosare create la comandă, despre magistrați terorizați, despre oameni nevinovați distruși de călăi fără milă!”, îi mai transmite Ștefănescu liderului PNL, întrebându-l, mai apoi, dacă nu cumva a uitat prin ce a trecut chiar el.

În plus, Codrin Ștefănescu îl acuză pe Ludovic Orban că ar fi jucat teatru, și că s-ar fi folosit de fiecare dată de oportunitatea de a „se da” pe lângă cine trebuie. „Că ai fost nevoit să sari in piață alături de reziști, să stai în genunchi în fața Codruței, doar ca să scapi?”

Ludovic Orban și Liviu Dragnea – foto: preluare Hotnews.ro

„Ai devenit o slugă ieftină, Ludovice! Iar slugile plătesc întotdeauna foarte scump. Ia exemplul lui Zgonea, lașule!”, a precizat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Faceboook.

Ieri dimineață, Codrin Ștefănescu mai punea o cărămidă la temelia statuii „camaradului” Liviu Dragnea: „Au îngropat agricultura, camarade! Și-au bătut joc de oameni și de munca lor! Toate măsurile noastre au fost anulate! Subvențiile au devenit legendă! Rafturile magazinelor strāine sunt pline de legume din import, cele românești putrezesc pe ogoarele țăranilor! Vei ieși curând și vei vedea cu ochii tăi cum au distrus o țarā!”, scria ieri, Ștefănescu, cuprins de durere, încruntare și remușcare.

Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, la mitindul PSD din Galați, de dinaintea alegerilor europarlamentare
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu – foto: Iulia KELT

Citește și: Învățământul românesc, într-o continuă reformă