Codrin Ștefănescu are o serie de cereri și dorește ca Marcel Ciolacu să le îndeplinească de urgență. Să le luăm pe rând.

  1. Ciolacu ar trebui să-și ceară scuze. Și nu în fața icoanei seara, ci public.
  2. Să-i convingă pe oameni că nu are de gând să susțină „mizeria asta”.
  3. Să-și dea demisia din fruntea Camerei Deputaților.
  4. Să-i ia după el pe toți cei ce au pus umărul.

Ciolacu, ți-e teamă?

Sunt sigură că imediat ce-a citit declarația lui Codrin Ștefănescu, Marcel Ciolacu a și început să-și facă bagajele, fiind la fel de afectat ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, atunci când zeci de mii de oameni îi cereau demisia în Piața Victoriei. De altfel, pe vremea aia Codrin Ștefănescu n-avea curajul să chițăie astfel de cereri, întrucât, tot pe vremea aia lucra pe post de jucărie anti-stres pentru Dragnea. Cum Ciolacu nu mai pare atât de periculos ca precedentul lider social democrat, Ștefănescu a prins glas, mimând bună voința și bunele intenții. Nu mă miră atitudinea lui.

Codrin Ștefănescu dixit

”Ciolacu ar trebui sā-si cearā iertare public pentru nemernicia cu autonomia Tinutului Secuiesc! Sā convingā milioane de români cā nu a girat mizeria asta! Apoi sā-si prezinte demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Si sā cearā demisia si celor implicati in aceastā oribilā chestiune. Asta-i tot!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și: Ciolacu nu susține autonomia și acuză indirect PNL

#News