Anamaria Prodan (GSP)

Detalii șocante ies la iveală în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, privind pensia alimentară pe care o va primi Bebeto, băiatul celor doi, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Voia să îi socotim cadourile”

Celebra impresară a dezvăluit că Reghe le-a cerut judecătorilor ca la stabilirea pensiei alimentare pe care va trebui să o plătească să țină cont până și de cadourile făcute băiatului, cum ar fi o bicicletă obișnuită sau chiar mâncarea, inclusiv fructele. Impresara a anunțat că nu are nevoie de banii fostului soț pentru a-l crește pe Bebeto, singurul lucru pe care îl dorește fiind acela ca Reghecampf să își petreacă timp cu fiul lui, pe care nu l-a mai văzut de un timp. ”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis. De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a anunțat că îl va executa silit pe Reghe, care este antrenor în Azerbaijan, la echipa Neftchi Baku, pentru a primi pensia alimentară

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mărturisit că se află într-o situație dificilă, chiar dacă nu are emoții, când este vorba de rezultatul proceselor pe care le are cu Reghe și cu partenera lui de viață, Corina Caciuc

”Reghe m-a dat în judecată, oricum, să îi dau un milion. Și el, și ea. Ea cere alt milion… Curg milioanele”, spune Anamaria Prodan, care neagă că s-ar confrunta cu probleme financiare. ”Ce probleme financiare să am? Merg cu Ferrari, e clar, sunt probleme mari. E mașină mică, mi-e foarte greu, caut o mașină peste Ferrari. E o mașină meschină, consumă mult, dar nu îmi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o să îmi permit peste ceva timp, când îmi revin financiar, ceva peste Ferrari…”, spune Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan