Horoscop azi, luni 24 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic dominant al zilei este oferit de sextilul lui Mercur, în retrogradare, de pe Taur cu Marte de pe Rac. Acest aspect celest forte ne vorbește de: istețime, ambiție, asertivitate, perseverență, reziliență, tenacitate, capabilitate, pragmatism, competență, determinare și iscusință.

BERBEC

Discuțiile și negocierile legate de bani vă vor fi de bun augur în această zi! Vă mai puteți descoperi și potența și unele talente de ordin comunicațional, literar sau comercial. În mediul domestic vă veți reliefa ușor cam autoritari și stricți.

TAUR

Aștrii zilei vă arată ceva mai isteți, adaptabili și elocvenți! Veți avea o zi cumva mai dinamică, o zi cu multe discuții și călătorii. Mai puteți primi și o veste importantă despre sau de la un bărbat mai tânăr.

GEMENI

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! Vă veți arăta și cumva mai determinați sub raport financiar, bănesc.

RAC

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță și capabilitate, atât fizică, cât și mentală!

LEU

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri legate de carieră! Vi se mai preconizează și o doză mai înaltă de notorietate! Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

FECIOARĂ

Aveți parte de o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai interesantă din străinătate! Este o zi fastă și pentru evoluție intelectuală! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și curajoase.

BALANȚĂ

Puteți negocia cu succes într-o chestiune ce ține de un împrumut, de un ajutor financiar, de o restituire ori chiar de o moștenire! Vi se mai arată și o falnică reușită profesională!

SCORPION

Vi se prezintă o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri și contracte! Și comunicarea cu persoana iubită va fi extrem de bună! Totodată, vi se mai relevă și o deosebită tărie mentală, intelectuală.

SĂGETĂTOR

La job veți munci într-un mod mai rapid, eficient și inteligent! Din păcate, aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente, așadar fiți ceva mai grijulii!

CAPRICORN

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme importante de cuplu! Aveți parte de o zi excelentă și în planul afacerilor!

VĂRSĂTOR

Vi se preconizează discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi ori a plănui schimbări importante legate de casă, cămin. Astrele vă mai prezintă și o ameliorare importantă în cele ce țin de sănătate!

PEȘTI

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! Este o zi extraordinar de fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte! Este o zi de bun augur și pentru întreceri, competiții și concursuri!

Horoscop HashtagNews