Horoscop azi, sâmbătă 28 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astrologic determinant al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Berbec cu planeta Pluto de pe Capricorn. Acest unghi celest ne vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, frământări, manipulare, încăpățânare și cruzime. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, înțelepți și rezistenți sub raport psihic.

BERBEC

Aștrii zilei vă arată cumva mai sensibili și visători, dar și ceva mai dificili și turbulenți! Puteți avea parte de unele mici încurcături! Se poate ivi și un conflict urât cu șefii!

TAUR

Puteți resimți o stare de oboseală și de irascibilitate, fiind nevoie să vă odihniți și să vă detașați pentru a vă reechilibra în sens lăuntric. Ar fi de bun augur dacă ați fi și ceva mai flexibili în idei și în principii!

GEMENI

Vi se pot reliefa unele minore neplăceri în relația cu o prietenă mai în etate. Din nefericire, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!

RAC

Vi se pot ivi unele mici neplăceri de ordin public, social. Puteți atrage antipatia unei femei mai influente! Fiți ceva mai înțelegători și mai concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

LEU

Puteți primi o veste mai puțin pozitivă despre sau de la o femeie mai matură de la mare depărtare. Nu este o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

FECIOARĂ

Ar fi de bun augur dacă ați evita să întrați în datorii. Puteți reliefa și o stare emoțională ușor mai tensionată. În viața romantică se pot prezenta unele evenimente destul de supărătoare!

BALANȚĂ

Astrele vă preconizează unele ipostaze cumva mai turbulente în viața maritală. Este o zi cam neprielnică și pentru afaceri ori pentru tranzacții mai importante! Din nefericire, vi se mai relevă și unele deranjamente gospodărești!

SCORPION

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. Se mai pot releva și unele minore dificultăți în relația cu o femeie mai matură de la locul de muncă. Fiți ceva mai echilibrați și temperați în judecată, dar și în comunicare și în discurs!

SĂGETĂTOR

Vi se arată o zi ușor mai turbulentă în viața romantică, sentimentală. Pot interveni și unele minore necazuri legate de proprii copii! Folosiți-vă talentele, aptitudinile, abilitățile și competențele doar înspre scopuri pozitive!

CAPRICORN

Puteți avea parte de unele mici neînțelegeri ori chiar certuri în relația cu o femeie mai matură din familie! Puteți reliefa și un comportament cam fanatic, încăpățânat și malițios!

VĂRSĂTOR

Din nefericire, judecata dumneavoastră pare a fi mai puțin limpede în această zi, riscând să luați unele decizii cam neinspirate! Fiți mai atenți și la drum! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte periculoase!

PEȘTI

Puteți cunoaște unele mici neajunsuri bănești! Totodată, puteți prezenta și unele dificultăți în a vă reliefa talentele la adevărata valoare a acestora! Se mai pot reliefa și unele evenimente destul de primejdioase legate de un prieten bun!

Horoscop HashtagNews