Horoscop azi, vineri 7 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astrologic major al zilei este oferit de trigonul lui Mercur de pe Fecioară cu Pluto, în retrogradare, de pe Capricorn. Acest unghi celest ne vorbește de: iscusință, ambiție, tenacitate, istețime, determinare, reziliență, forță, elocvență, asertivitate, capabilitate și afirmare. Per total, este o zi foarte potrivită pentru studiu, muncă intelectuală, precum și pentru investigații și întreprinderi mai subtile și discrete.

BERBEC

La job veți munci într-un mod foarte rapid, eficient și inteligent! Puteți primi și unele vești destul de pozitive legate de starea dumneavoastră de sănătate. Vă veți bucura și de o bună imagine în rândul societății.

TAUR

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme importante de cuplu! Este o zi fastă și în relaționarea cu proprii copii! Veți fi și foarte radicali și fermi în convingeri și principii!

GEMENI

Vi se preconizează discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi ori plănui schimbări importante legate de mediul fizic al casei. Astrele vă relevă și mult mai curajoși și dominanți.

RAC

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! Este o zi extraordinar de fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte! Vi se preconizează o zi rodnică și în afaceri!

LEU

Discuțiile și negocierile legate de bani vă vor fi de bun augur în această zi! Vă puteți descoperi și potența și unele talente de ordin comunicațional, literar sau comercial. Și în planul sănătății vi se prezintă semne mai bune!

FECIOARĂ

Astrele zilei vă arată foarte inteligenți, adaptabili și elocvenți! Veți fi mai mereu în mișcare, însă cu mare folos! În dragoste vă veți arăta cumva mai șarmanți, cuceritori și pasionali.

BALANȚĂ

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! În cele ce țin de familie veți manifesta o natură cumva mai dominantă, asertivă și autoritară.

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! În discurs vă veți prezenta foarte persuasivi și magnetici! Aveți parte de o zi fastă și pentru învățătură, examinări și călătorii!

SĂGETĂTOR

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri legate de carieră! Puteți obține și o doză mai înaltă de notorietate! În cele ce țin de bani, aștrii zilei vă relevă indicii destul de favorabile!

CAPRICORN

Aveți parte de o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai deosebită de la mare depărtare! Este o zi fastă și pentru evoluție intelectuală! Vă veți arăta și cumva mai misterioși și fermecători!

VĂRSĂTOR

Puteți negocia cu succes o chestiune ce ține de un împrumut, de un ajutor financiar, de o restituire ori chiar de o moștenire! Veți mai beneficia și de o intuiție foarte clară și profundă!

PEȘTI

Aștrii zilei vă relevă o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri și contracte! Și comunicarea cu persoana iubită va fi extrem de bună! Mai puteți obține și prietenia unei persoane mai enigmatice, dar și cumva mai controversate!

Horoscop HashtagNews