Horoscop azi, joi 19 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astral determinant al zilei este redat de conjuncția Soarelui cu planeta Pluto de pe Capricorn. Acest marcaj celest ne vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, duritate, frământări, manipulare, încăpățânare, fanatism și cruzime. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, înțelepți și rezistenți sub raport mental și psihic.

BERBEC

Vă puteți aștepta la unele tensiuni mai serioase sub raport profesional! Fiți ceva mai diplomați în relația cu șefii! Totodată, astrele vă mai relevă și o deteriorare a imaginii publice.

TAUR

Astrele vă arată cumva mai încăpățânați și fixiști în idei și în principii. Ar fi de bun augur dacă ați încerca o abordare cumva mai flexibilă și receptivă intelectual! Nu aveți o zi fastă pentru călătorii!

GEMENI

Din păcate, vi se relevă o risc mai înalt de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți! Totodată, vi se mai arată și o tendință semnificativă de îndatorare financiară!

RAC

Vi se preconizează o zi mai turbulentă și conflictuală în viața de cuplu! Încercați să fiți ceva mai calmi, înțelegători și concilianți în relația cu persoana iubită! Nu aveți o zi cu noroc pentru afaceri și treburi de ordin legal!

LEU

Puteți resimți unele probleme de sănătate destul de severe! Vi se mai pot ivi și unele dificultăți semnificative în relația cu un coleg mai matur de la job!

FECIOARĂ

Din nefericire, astrele vă arată cumva mai puțin populari și veseli în această zi! Vi se mai pot reliefa și unele probleme legate chiar de proprii copii! Puteți avea parte de unele supărări și în viața amoroasă!

BALANȚĂ

Puteți avea parte de un conflict cu un bărbat din familie! Nu este o zi indicată astrologic pentru munci mai importante legate de casă și de sfera domestică!

SCORPION

Din păcate, nu aveți o zi tocmai potrivită pentru studiu, evaluări și călătorii! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat! Nu luați decizii majore în această zi!

SĂGETĂTOR

Puteți avea parte de unele pagube bănești! Totodată, puteți întâmpina și unele dificultăți în a vă prezenta și capitaliza eficient talentele, abilitățile și competențele!

CAPRICORN

Astrele vă relevă cumva mai aspri, iritabili și ranchiunoși! Puteți atrage energii cam malițioase asupra dumneavoastră! Încercați să dați dovadă de mai multă înțelepciune, dârzenie și raționalitate!

VĂRSĂTOR

Puteți resimți o acută stare de oboseală, de surmenaj! Vi se pot mai releva și unele probleme de sănătate mai supărătoare! Puteți atrage și dușmănia ascunsă a unui bărbat mai influent!

PEȘTI

Din nefericire, planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele provocări în această zi! Mai puteți întâmpina și unele potențiale divergențe cu prietenii!

Horoscop HashtagNews