Nunta
Nunta. sursa foto: stiridirecte.ro

Incident neobișnuit la o nuntă din Tunisia. Mireasa a fost părăsita chiar la altar, deoarece mama mirelui a considerat că nora ei era prea scundă și nu era îndeajuns de frumoasă pentru fiul ei, potrivit digi24.ro.

Mama mirelui a cerut anularea ceremoniei de nuntă

Mirele, care este din Tunisia, a ținut cont de părerea mamei lui și a anunțat că ceremonia de nuntă nu va mai avea loc, cei doi nefiind declarați căsătoriți. Femeia și-a văzut nora pentru prima dată în ziua nunții, după ce o văzuse până atunci doar în fotografii. Atunci când s-au aflat una lângă alta, femeia i-a cerut fiului ei să oprească nunta, argumentând că mireasa era prea „scundă” și prea „urată”. După anunțul făcut de către mama băiatului, mireasa Lamia Al-Labawmi a fost fotografiată zâmbind în rochia de mireasă, logodnicul ei ștergându-și ochii cu ajutorul unei batiste.

Mii de mesaje de susținere pentru mireasa abandonată la altar

Mireasa a povestit îndurerată incidentul pe rețelele sociale, dezvăluind pe blogul ei că este „orfană”, pentru pregătirile pentru nuntă fiind nevoită să cheltuie mulți bani. Tânăra a scris pe Facebook că a fost șocată după ce a fost respinsă de mama mirelui, fiind rușine să se mai uite în ochii altor persoane. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, ei exprimându-și susținerea pentru mireasa părăsită și criticându-l dur pe logodnicul ei. Nu este un „bărbat adevărat”, au spus internauții despre mire. Hedi Mejri, un cunoscut actor tunisian i-a transmis miresei părăsite următorul mesaj pe Facebook: „Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit.”

Efectele schimbărilor climatice: Inundații și vijelii în Parcul Național din California, cel mai cald loc din lume