Sursa foto: Mila Kunis/ Instagram

Actrița Mila Kunis, în vârstă de 38 de ani, care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina, a decis să le vorbească copiilor ei despre originile sale și războiul ruso-ucrainean.  

Alături de soțul ei Ashton Kutcher, aceasta a spus, în cadrul emisiunii „Who’s Talking To Chris Wallace”, cât de important este ca cei mici să știe de unde vin. Kunis are doi copii: o fiică pe nume Wyatt Isabelle și un fiu pe nume Dimitri Portwood.

Îndrăgita actriță născută în Cernăuți a precizat că nu știe limba ucraineană, ea fiind obligată să învețe rusa.

Sprijin masiv din partea lui Kunis și Ashton pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina

„Nu vorbesc limba ucraineană. Am crescut acolo până la șapte ani, iar în acea perioadă Ucraina era sub umbrela URSS, fapt pentru care se vorbea limba rusă. Este limba pe care o vorbim cu toții. Și copii înțeleg limba rusă. Vorbesc în rusă cu părinții mei. Dar m-am bucurat că știu și o altă limbă”, a mărturisit Mila, potrivit filmnow.ro.

De asemenea, acesta a spus că în noaptea când a aflat că Ucraina a fost atacată de către ruși, le-a povestit copiilor despre originile lor și cât de important este să nu uite niciodată cine sunt.

„Cumva, parcă peste noapte, ne-am întors către copiii noștri și le-am spus: ”Ești jumătate ucrainean, jumătate american. S-a întâmplat brusc, dar ni se pare că au înțeles. Este incredibil de important să știi de unde ai venit. Este frumos, poate chiar uimitor să ai mai multe culturi”, a spus soția lui Ashton Kutcher.

Cei doi actori au reușit să strângă într-un timp foarte scut peste 30 de milioane de dolari pentru persoanele din Ucraina. Cei doi au dat startul donațiilor pe 3 martie, având ca obiectiv 30 de milioane de dolari. Ei au fost primii care au donat 3 milioane de dolari.

Mila a declarat pe Instagram că jumătate din bani au fost în cont în doar două zile, ajungând să depășească obiectivul inițial în două săptămâni.

„Ne-am atins obiectivul. Suntem copleșiți și foarte recunoscători pentru tot sprijinul. (…) Vom trata fiecare dolar ca și cum ar fi fost donat din buzunarul nostru, cu respect și onoare pentru munca depusă pentru a-l câștiga, cu intenția de dragoste prin care a fost dat și cu dorința ca acesta să fie maximizat ca un rezultat pozitiv pentru alții”, a spus Mila Kunis într-o postare pe o rețea de socializare în urmă cu câteva zile.

Citește și: Războiul din Ucraina dă peste cap misiunea de căutare a semnelor de viață pe Marte