Mihai Trăistariu a dat lovitura!

Cunoscutul artist a obținut un profit imens.

Mihai Trăistariu a decis să investească în mai multe apartamente la malul mării, dar și într-o școală de muzică. Chiar dacă a avut şi momente mai dificile, cunoscutul artist a obținut un profit imens.

Artistul dezvăluia acum câteva luni că trăiește cu 3.000 de lei pe lună, Mihai Trastariu susţine că anul acesta afacerile sale îi vor aduce un profit de 100.000 de euro. Mihai Trăistariu a închiriat deja apartamentele pe care le deține la malul mării, deşi până la începutul sezonului estival mai sunt câteva săptămâni. După ridicarea restricțiilor, artistul este pregătit să înceapă cursurile la școala sa de muzică.

„Am full la apartamente. S-au rezervat. Banii eu ieșit din concerte. Au fost doi ani de chin, mai ales că mă trezisem cu rate. Împrumutasem 5 miliarde din bancă (n.r. – lei vechi), că aveam nevoie la școala mea de muzică. Voiam sediu, ce voiam eu? Trump? Numai el are clădiri așa! Au început să mai meargă lucrurile. Rezervări la apartamentele din vară, deja trei sferturi din vară e dată. Școala de muzică s-a redeschis și vă așteptăm la cursuri. Din apartamente câștig în jur de 20.000 de euro. Școala trebuie să-mi producă aceiași bani, că înainte de pandemie producea 10.000 de lei pe lună. Anul ăsta trebuie să fac 100.000 de euro”, a dezvăluit Mihai Trastariu.

Artistul este dezamăgit că până acum a crezut că și-a găsit sufletul pereche. El era de trei ori hotărât să se căsătorească, dar a decis să termine relațiile. El a spus că atunci când va fi în siguranță dorește să aibă lângă el persoana potrivită. „Eu am genetic poftea de a avea copii mulți, tata a avut 10 frați, iar mama, 5”, a declarat Mihai Trăistariu. Artistul a recunoscut că are lipici la tinere de 20 și ceva de ani, însă cele pe care le-a întâlnit nu au fost îndeajuns de mature pentru o relație.

„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars