„E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă și asta fac!”, așa își începe Cristian Popescu Piedone postarea pe contul său de socializare. „Promisiunile mele se transformă în fapte! Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare.”, continuă acesta.

Perdanții Florea și Mutu se simt demonizați

Cristian Popescu Piedone: „Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignorați de fosta conducere”

„Paranghelie” fără veselie la „Zilele Sectorului 5”

În mod cert, Cristian Popescu Piedone va avea mult de muncă și de furcă în noul său mandat. „Jaful” lăsat de Florea, cel care a pierdut în fața candidatului PPU (sl) e unul greu de acoperit, însă nu imposibil atunci când îți dai tot interesul și când vrei. Piedone promite și să vrea, și să poată.

Astfel, cu toate că încă nu și-a depus jurământul în calitate de primar, acesta a luat străzile la pas, până ce a ajuns pe Strada Mărgeanului din Sectorul 5, unde a semnalat o problemă gravă care, nerezolvată, s-ar putea transforma într-una cu consecințe greu de imaginat. „Am și identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăți dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăți de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignorați de fosta conducere. Pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliție a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranța oamenilor! Așa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani.”, spune Piedone.

„Nu l-a interesat care este situația reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua așa! V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector! Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai așa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5.

Citește și: Pompierii ISU, eroii generației noastre. Iubitori de oameni, iubitori și de animale

#News