STB și-a schimbat conducerea. Noul director este Alexandru-Hazem Kansou, economist de profesie și fost consilier general. Decizia a fost luată în cursul zilei de astăzi, când Consiliul de Administrație al STB s-a întrunit pentru a discuta despre viitorul societății de transport public din Capitală. În urma discuțiilor, s-a stabilit de comun acord că Alexandru-Hazem Kansou reprezintă cea mai bună soluție pentru viitorul societății, fiind numit astfel director. Prin prezentul mandat se urmărește îmbunătățirea calității transportului în comun din București, mai ales acum, în plină pandemie de coronavirus.

Fostului director, Andrei Creci, al cărui mandat provizoriu s-a sfârșit, i s-a încredințat directoratul Asociaţiei De Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov

Societatea de Transport Bucuresti are un nou director, Alexandru-Hazem Kansou, economist si fost consilier general.

Consiliul de Administratie al Societatii de Transport Bucuresti s-a intrunit astazi, 14 mai, si a decis numirea in functia de director general a domnului Alexandru-Hazem Kansou, economist si fost consilier general al Municipiului Bucuresti.

Mandatul actualului director general are ca scop imbunatatirea transportului public in comun pe perioada pandemiei, precum si implementarea unor masuri de siguranta pentru calatori si conducatorii auto.

Mentionam faptul ca mandatul fostului director, domnul Andrei Creci, a ajuns la final, intrucat a ocupat provizoriu aceasta functie.

Andrei Creci a primit o alta misiune in echipa actualei administratii a Primariei Capitalei si va coordona activitatea Asociaţiei De Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov, ocupand functia de director general.”, se arată în comunicatul de presă STB.

Citește și: Firea: DGASMB a gătit și a oferit 160.000 de porții de mâncare

#News