firea
Marcel Ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu pare să fi executat o revenire miraculoasă. Așa de miraculoasă încât s-a și pus rapid pe treabă, anunțând că anul acesta nu-și dorește vacanță parlamentară (dacă tot n-are unde să se ducă în concediu). Așadar, Ciolacu mai anunță, printre altele, și că intenționează să arunce iarăși cu o moțiune de cenzură împotriva în Guvernul Orban, însă abia după ce lucrurile au să se calmeze, firește. Că doar oameni suntem!

„Lucrăm la un proiect politic şi la un proiect legislativ economic, împreună şi cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi când vom avea creionat acest proiect şi această variantă economică pentru români, vom veni cu o moţiune de cenzură, sub nicio formă în această perioadă de stări de urgenţă sau stare de alertă. Am propus colegilor mei ca în lunile iulie şi august Parlamentul să funcţioneze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanţă parlamentară”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu nu vrea vacanță parlamentară pentru că are multă treabă

Cu toate că Marcel Ciolacu se chinuie să pară un lider neînfricat, în spatele ușilor închise anumite zvonuri șușotesc că lucruri n-ar sta chiar așa, liderul PSD dând semne de înmuiere. O fi din pricina stării de sănătate, o fi din alte princine? Cine să mai știe!

„Nu avem niciun proiect economic până acum decât cel propus de Partidul Social Democrat pe termen scurt şi mediu, în 28 de puncte, din partea guvernului sau a preşedintelui, pentru că preşedintele comunică şi în numele guvernului până acum, coerent sau măcar să ni se explice ce urmează. Noi nu ştim, în continuare nu se fac testările, noi nu ştim câţi oameni sunt infectaţi în acest moment în România”, a mai spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciutacu, Ciolacu și teoria conspirației

#News