Victor Ciutacu vine cu o terorie interesantă. De altfel, cam toate teoriile lui sunt „interesante”, dacă este să te îndepărtezi de dorința de a afla adevărul. Mă gândesc că Dan Diaconescu scrâșnește din carii acum, auzind toate astea! Ce bine și ce dramatic ar mai fi arătat pe o burtieră „senzaționalistă” de OTV! Aur curat! Însă până iese Diaconescu de unde a intrat, iubitorii de telenovele politice îl au pe Victor Ciutacu care-l înlocuiește cu brio pe colegul de breaslă otevist.

Ciutacu e liber (să se dezlănțuie) și emite judecăți de valoare mai mult sau mai puțin fondate. Dacă e să facă rating, atunci să facă! Mai nou, acesta vede o conspirație între Ciolacu și PNL. În opinia lui, Ciolacu ar fi un soi de liberal deghizat în geacă roșie. Altfel cum să-și explice Ciutacu faptul că liderul interimar PSD este așa de sfios în a pune bețe în roate echipei adverse?

”PSD acuză PNL că a închis țara, că o distruge economic și-i asigură pe români că luptă să-i scoată din arest la domiciliu. După care iese sfios liderul PSD și anunță că el se sfătuiește cu Raed în înțeleapta conduită parlamentară pe care o adoptă. Iar în final apare însuși Arafat care bate cu pumnul în masă că arestații trebuie să rămână pe camere, la domiciliu. Iar pesediștii mai bifează încă o zi a luptei lor dramatice pentru democrație cu ciocoii peneliști și se culcă împăcați cu simțul datoriei împlinite”, scrie Victor Ciutacu.

Citește și: România, țara cu purgatoriu între urgență și alertă

#News