Potrivit celor doi foști primari PSD, pierzători la alegerile locale de anul acesta, Daniel Florea și Gabriel Mutu, ce s-a întâmplat acum cu ei n-ar fi fost decât o demonizare a primarilor social democrați, rezultatul direct fiind reprezentat de pierderea luptei celor doi în Sectoarele 5 și 6.

Daniel Florea aruncă cu praf în ochi și declară că a făcut o campanie „profund corectă”

Daniel Florea, fostul primar al Sectorului 5 este de părere că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, campania sa electorală fiind una profund corectă, potrivit acestuia. În mod evident, Florea nu realizează că în Sectorul 5, cetățenii nu au votat împotriva PSD-ului, ci împotriva lui, cel care timp de patru ani de zile a ținut sectorul în mizerie, delăsare, spoindu-l din când în când cu câte un concert costisitor la care nu prea venea nimeni.

„Nu cred că este un eşec, este pre mare diferenţa. Am obţinut cel mai mare scor pentru Gabriela Firea, pentru Consiliul General şi pentru partid din Bucureşti. Şi este prea mare diferenţa între scorul pe care l-am obţinut eu la primărie şi toate celelalte voturi obţinute. (…) Am făcut o campanie profund corectă şi demonizarea aceasta la care au fost supuşi candidaţii PSD a fost de cele mai multe ori incorectă”, a spus Florea, fostul primar al Sectorului 5.

Gabriel Mutu a făcut cât a putut și de câți bani a avut

„Trebuiau făcute mai multe lucruri decât am făcut. Am făcut cât am putut, atâţia bani cât am avut, proiectele pe care le-am scris în toţi aceşti 4 ani sunt în valoare de peste 1,4 miliarde de lei şi când preiei un sector la minus 100 şi îl aduci la plus înseamnă că este forate multă muncă. Dar probabil că a contat mult culoarea politică, această polarizare care s-a făcut pe zona de dreapta. Noi am candidat singuri”, a spus Gabriel Mutu, fostul primar al Sectorului 6.

Cu toate astea, sectoarele par să nu se fi depesedizat cu totul. În Sectorul 4, Daniel Băluță a primit un nou vot de încredere din partea cetățenilor, fapt care contrazice (tot profund) smiorcăielile inutile ale celor doi mai devreme menționați.

Citește și: Florea se plimbă „ca Vodă prin lobodă” prin secțiile de votare (VIDEO)

#News