FOTO Psnews
FOTO Psnews

Cristian Băcanu (PNL) poate candida, liniștit, la primăria Sectorului 5, după ce instanța de judecată a respins toate cele patru contestații făcute de actualul primar, social-democratul Daniel Florea.

„Respingerea contestațiilor de către instanța de judecată, de altfel previzibilă, demonstrează fără echivoc disperarea cu care cel mai ineficient primar din istoria Bucureștiului încearcă să-și apere poziția, într-un dispreț total pentru actul democratic al alegerilor electorale.

Acțiunile nedemocratice ale primarului PSD arată nu doar rea-voință sau necunoașterea legii, ci o mare teamă că odată cu pierderea Primăriei este într-un pericol real să fie deferit justiției pentru toate ilegalitățile care vor fi descoperite după acest mandat dezastruos, în care a îngropat sectorul 5 în mizerie! Vă asigur, după 27 septembrie voi stopa hoția din Primărie!”, se arată într-un comunicat făcut de PNL Sector 5 pe pagina de Facebook.

Partidul Național Liberal a reclamat în această săptămână mai multe acţiuni de forţă ale lui Daniel Florea, „speriat că cetăţenii vor alege un primar incoruptibil, capabil să schimbe destinul Sectorului 5”, se precizează în comunicatul de presă, citat de G4Media.

Totodată, liberalii spun că, la începutul acestei săptămâni, filiala PNL Sector 5 a formulat de asemenea o plângere penală împotriva lui Daniel Florea, în urma apariţiei în spaţiul public al unui film, contestat de altfel de Florea, în care erau prezentaţi angajaţi ai primăriei Sector 5 care completau liste de semnături în fals pentru susţinerea candidatul PSD.

Chiar dacă Florea a contestat acele filmări, e ciudat faptul că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a fost asigurat că cei care apar în imagini nu mai fac parte din staff.

Citește și: Piedone arată adevărata „față” a Sectorului 5, una destul de murdară

#News