Cristian Popescu Piedone / Daniel Florea

Cristian Popescu Piedone este candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Sectorului 5, o parte a Bucureștiului ce are nevoie urgentă de „curățenie”.

Sectorul 5 se află în plin scandal al falsificărilor de semnături pentru candidatul PSD la alegerile locale. USR a depus deja plângere la DNA și Poliția Capitalei, iar acuzatul, actualul primar Daniel Florea, s-a transformat în acuzator. „Am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 268 al. 2 Cod penal, tuturor celor care au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase. (…) Sunt convins… şi din probele pe care le-am depus la plângerea penală reiese clar că unii dintre ei ştiau dinainte. Dacă ştiau dinainte, sunt complici şi le voi face plângere penală pentru complicitate şi nu pentru favorizare. Am un mesaj pentru PNL, USR şi PLUS: v-aţi transformat în pavăza lui Piedone şi în trompeta finului lui Vanghelie”, a anunțat Florea într-un clip postat pe Facebook.

Reacția candidatului Piedone nu a întârziat să apară, acesta având la rândul său un mesaj pentru PSD Sector 5: „Bagajele și repede acasă! Vin către voi!”

Imagini false 😂😂😂😂 ( zice el ) . Voi , ce credeți ??? …..sunt reale ??? Sector 5 2020

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Luni, 17 august 2020

Piedone și-a însoțit mesajul și cu o filmare, în care a prezentat realizările lui Daniel Florea. Gunoaie, pe străzi, la punctele de colectare, unde sunt uitate cu zilele, în spațiile ce trebuiau să fie verzi. Copii nevoiți să se joace pe terenuri de joacă din pământ bătătorit, cu leagăne nefuncționale, bănci sparte. Un sector gri-pământ sau gri-beton, cu copaci uscați, picați la pământ, rămași ca niște urme ale unui război pierdut. Și toate astea, ca să întregească o imagine, nedemnă pentru o capitală europeană.

„Dumneavoastră care vă pricepeți foarte bine la Codul Penal și dați pe toată lumea în judecată că au fabricat imagini false. Vă rog, dați-mă și pe mine în judecată, Cristian Popescu Piedone, dacă imaginile ce vor urma nu sunt reale și nu sunt de actualitate din sectorul 5. Cel pentru care spuneți că toată lumea vă atacă. N-ați făcut nimic, domnule primar. Și spuneți că aveți un mesaj pentru PNL, USR, finul lui Vanghelie? Vă dau eu un mesaj! Pentru PSD Sector 5! «Bagajele și repede acasă! Vin către voi! »”, a postat Piedone în clipul de pe Facebook.

Mai mult, acesta a fost ironic la adresa lui Daniel Florea. „Să nu uitați să mă dați în judecată. Nu sunt adevărate imaginile. Eu știu, cetățenii ce or să vadă pe 27 septembrie!?”, a concluzionat candidatul PPU SL la Primăria Sectorului 5.

Citește și: Piedone aduce „suflet” în Primăria Sectorului 5

#News