Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în cursul zilei de astăzi o avertizare de ninsoare și descărcări electrice în Capitală. Avertizarea este valabilă începând cu această după-amiază, fenomenele putând să se desfășoare și în cursul nopții, anunță Digi24.

Conform avertizării ANM, cerul se va înnora puțin câte puțin, urmând ca în cursul după-amiezii să ningă, cu posibilitatea descărcărilor electrice, fenomen înregistrat destul de rar.

Vântul va sufla cu viteze de până la 35-40 kilometri pe oră, având intensitate moderată.

Temperaturi mici pentru această perioadă a anului, atât în Capitală, cât și în restul țării

Temperatura aerului din Capitală ar putea să atingă, astăzi, valori cuprinse între 4 grade și -1 grad Celsius, adică valori mult mai mici față de normalul perioadei. Vorbim, în acest caz, de aproximativ 10 grade în minus față de temperatura obișnuită a jumătății lunii martie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a mai spus că prognoza este instabilă în acest moment, astfel că aceasta ar putea să sufere modificări, în cursul acestei zile.

În restul țării se așteaptă, de asemenea, vreme instabilă, la munte existând posibilitatea depunerilor consistente de zăpadă și pericolul avalanșelor în masivele muntoase.

Citește și: Schimbări pe platforma de vaccinare