Foto: arhiva personală Cezara Dafinescu

Marea actriță Cezara Dafinescu a mărturisit că a existat o perioadă din viața acesteia când a trecut prin momente prin care cu greu poate trece un om fără să sufere consecințe psihice. Mai exact, vorbim despre decesul soțului acesteia, Gelu Fronea, care a marcat-o pe actriță, potrivit relatărilor, timp de un an de zile.

Cezara Dafinescu a renunțat la teatru pentru a-și trăi povestea de dragoste cu soțul acesteia

„Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei’, a declarat, într-un interviu, Cezara Dafinescu despre căsătoria cu Gelu Fronea, potrivit Cancan.ro.

Povestea de dragoste a celor doi a fost întreruptă de momentul în care soțul Cezarei Dafinescu s-a stins într-un cumplit accident de motocicletă. În toată perioada cât Gelu Fronea a stat internat, actrița nu a crezut nicio secundă că acesta va muri.

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor.  La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult”, a mai spus Cezara Dafinescu.

Citește și: Maia Morgenstern, jignită de oameni de (in)cultură: „Hai s-o facem aşa, jid…”