Prințul Harry a lăsat de-o parte, pare-se definitiv, prerogativele princiare și s-a angajat la un startup. Mai exact, noul loc de muncă al acestuia este la BetterUp din Silicon Valley, lucrând pe post de Chief Impact Officer, scrie CNN. Informația a fost, de asemenea, confirmată inclusiv de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Prințului Harry.

Pe site, Harry figurează ca parte a echipei de conducere

Mai exact, BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Prințul Harry s-a alăturat echipei la câteva săptămâni după controversatul interviu acordat cuoscutei prezentatoarede televiziune, Oprah.

În cadrul interviului, ducii de Sussex au dat suficiente detalii din viața lor la Buckingham, încât spiritele să se încingă peste măsură. Dezvăluirile au fost, ulterior, dezminițite de purtătorii de cuvânt ai Familiei Regale, însă și de fratele acestuia, Prințul William, moștenitorul coroanei, cel care a zis că în Familia Regală nu ar exista rasism, așa cum a susținut soția prințului Harry, Meghan Markle.

Harry a declarat că își dorește să se implice activ în îmbunătăţirea vieţilor celor care au nevoie de ajutor, considerând că prin coaching există „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”

BetterUp a refuzat să dezvăluie orice informaţii legate de salariul prinţului Harry. Ceea ce se știe însă este că acesta va avea un rol în board-ul de conducere, participând, de asemenea, inclusiv la dezbateri publice despre subiectul sănătății mintale.

Citește și: Harry dezvăluie motivul plecării din Marea Britanie