Harry dezvăluie motivul plecării din Marea Britanie

Dacă unii suspectau că neînțelegeri cu Regina Elisabeta a II-a, cu privire la căsătoria sa cu Meghan ar fi motivul inițial, alții spuneau că, de fapt, nucleul plecării s-ar afla în relația pe care Prințul Harry o are cu fratele său mai mare și succesor al coroanei, Prințul William

În urmă cu aproximativ un an, Prințul Harry, împreună cu soția sa, Ducesa Meghan Markle, anunțau că au de gând să renunțe la tot ceea ce înseamnă Familia Regală – atât la beneficii, cât și la îndatoriri. Cu toate că, la momentul respectiv, cei doi nu au menționat motivul concret pentru care aleg să facă asta, speculații peste speculații s-au rostogolit în presa de scandal. Dacă unii suspectau că neînțelegeri cu Regina Elisabeta a II-a, cu privire la căsătoria sa cu Meghan ar fi motivul inițial, alții spuneau că, de fapt, nucleul plecării s-ar afla în relația pe care Prințul Harry o are cu fratele său mai mare și succesor al coroanei, Prințul William.

Citește și: Harry și Meghan vor avea un al doilea copil

În cadrul unui interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, Harry a spus că cea mai mare îngrijorare a sa „a fost că istoria se repetă”, amintind mama sa, Prinţesa Diana, cea care a fost constant urmărită de presă, până în momentul în care aceasta a murit la vârsta de 36 ani, urmărită în continuare, de paparazzi, până în ultimul moment.

Prințul Harry, în interviul acordat realizatoarei tv, Oprah: „A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”

Aflat acum la aceeași vârstă la care a murit mama sa, Diana, Harry și-a ținut de mână soția pe tot parcursul interviului, declarând că se simte liniștit și fericit alături de aceasta și copilul pe care îl au împreună. În plus, cei doi așteaptă un al doilea copil.

„Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine”, a spus Harry. „Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r.: Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani”, a mai spus prințul.

Citește și: Prințul Harry și Ducesa Meghan s-au săturat de social media