Harry și Meghan vor avea un al doilea copil

Fericita veste vine după ce, în iulie 2020, Meghan se confrunta cu situația de a pierde o sarcină

O știre potrivit căreia Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, urmează să aibă încă un copil a făcut deja turul internetului, anunță CBS News. Micul prinț Archie va avea, în curând, un frățior, întrucât ducii de Sussex au anunțat deja vestea cea mare, prin purtătorul de cuvând al celor doi.

„Cuplul este în al nouălea cer”, a comentat, de asemenea, purtătorul de cuvânt.

Misan Harriman, prieten și fotograf al cuplului, a postat o imagine emoționantă pe Twitter, care îl înfățișează pe prințul Harry, împreună cu soția sa, stând pe iarbă, la umbra unui copac.

„Meg, am fost la nunta ta, am fost martorul începutului poveștii voastre și mă simt onorat să fiu martorul evoluției acesteia.” a spus Harriman. „Felicitări decelui și ducesei de Sussex!”, a completat acesta.

De asemenea, reprezentanții Palatului Buckingham au declarat că întreaga familie regală, inclusiv Regina Elisabeta și Prințul Charles, sunt extrem de entuziasmați de vestea cea nouă potrivit căreia Prințul Harry și Ducesa Meghan urmează să aibă un al doilea copil.

Fericita veste vine după ce, în iulie 2020, Meghan se confrunta cu situația de a pierde o sarcină care, potrivit declarațiilor acesteia, ar fi împins-o cu un pas mai aproape de depresie.

Atât prințul Harry, cât și soția sa s-au îndepărtat de viața publică, aferentă titlurilor nobiliare pe care le au. Zvonuri povestesc despre neînțelegerile pe care cei doi le-ar avea cu Regina Elisabeta, bunica prințului Harry și viitoare străbunică a copilului așteptat de cei doi.

Citește și: Prințul Harry și Ducesa Meghan s-au săturat de social media