Prințul Harry și Ducesa Meghan s-au săturat de social media

Cei doi au rămas fără conturile de Facebook, Twitter și Instagram

Prințul Harry și Ducesa Meghan au decis să renunțe la social media, printre conturile de care cei doi intenționează să se lepede fiind inclusiv cele de Twitter, Facebook și Instagram. De asemenea, aceștia au anunțat că nu intenționează să-și deschidă conturi pe alte rețele sociale în viitorul apropiat.

Astfel, cei aproximativ 10 milioane de urmăritori ai Prințului Harry și ai soției sale, Ducesa Meghan, vor trebui să-și găsească alte celebrități pe care să le urmărească, întrucât ducii ies din schemă, alegând să trăiască o viață liniștită, departe de agitația provocată de rețelele sociale.

Decizia a fost luată după ce Prințul și soția sa au constatat valul de ură care circulă, în general, pe toate aceste rețele sociale, dorind să se distanțeze de „trend”.

Citește și: Unde dai și unde crapă: o companie anonimă, îmbogățită de Elon Musk, din greșeală

Familia Regală nu va urma moda instituită de Prințul Harry

Cu toate că Prințul Harry a luat decizia de a renunța la activitatea pe rețelele sociale, Familia Regală a Marii Britanii va continua să comunice cele mai importante evenimente folosind conturile de social media oficiale, o diferență de opinie care nu reprezintă o surpriză pentru nimeni. La începutul anului trecut, Prințul Harry anunța că are de gând să se distanțeze de beneficiile și obligațiile impuse de bunica sa, alegând, potrivit acestuia, o viață normală alături de soția sa, des contestată de Familia Regală.

Citește și: Netflix vrea să îl angajeze pe Prințul Harry

#News