București: o avarie de proporții îi lasă pe locuitorii Capitalei fără apă caldă și căldură

Prognoza meteo anunță că, în această seară, se așteaptă ninsori care ar putea ajunge să măsoare 15-20 cm, temperaturile urmând să scadă și ele sub media obișnuită a lunii ianuarie

Anumite zone din București au rămas, în cursul zilei de astăzi, fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii de proporții a rețelei primare de alimentare a agentului termic, CET Sud din Capitală.

Potrivit Termoenergetica, zonele afectate de avarie sunt ori lipsite complet de apă caldă și căldură, ori primesc agent termic sub parametrii normali ai perioadei, coroborat cu temperatura scăzută de afară. Mai mult decât atât, prognoza meteo anunță că, în această seară, se așteaptă ninsori care ar putea ajunge să măsoare 15-20 cm, temperaturile urmând să scadă și ele sub media obișnuită a lunii ianuarie, anunță Digi24.

Dublă avarie în București

Vorbim despre două avarii, una la Magistrala I – CET Sud, în Sectorul 2, și de o alta survenită la rețeaua termică primară DN 1000 din Bulevardul Nicolae Grigorescu, în Sectorul 3.

Mai exact, pe site-ul Termoenergetica sunt listate zeci de pagini ce conțin blocurile care au rămas astăzi, în urma avariei, fără apă caldă și căldură. În cadrul aceluiași mesaj se menționează că problema ar putea fi rezolvată până la finele acestei zile, însă nu se dau asigurări că reparația va reuși până la ora 12:00 noaptea.

Citește și: Nicușor Dan le dă bucureștenilor o veste proastă: fără apă caldă și căldură

#News