FOTO Digi24
FOTO Digi24

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a scris un mesaj emoționant, pe Facebook, în contextul crizei de coronavirus din România. Fostul edil își încurajează cetățenii să nu se panicheze, ci să aibă grijă de familie și să trateze situația cu mult zâmbet.

Piedone știe cum să facem față crizei de COVID-19

„Te salut, cu respect, cetatene!
Trăim o vreme tulbure. Nu te panica! Nu este prima oara, cand iti este greu. Ai vazut multe, ai trait multe. Si, mereu, ai trecut peste toate. Zambeste! Ce e val, ca valul trece, vorba poetului! Va trece și va fi bine! Ai grija de tine si de cei care-ti sunt dragi. Sănătatea lor este la tine. Fiecare dintre ei depinde de tine! Si… nu uita esentialul: zâmbește! Zâmbește-le tuturor! Pentru ca zâmbetul ține viața trează! Cu drag, Piedone!”, a scris Cristian Popescu pe Facebook.

Citește și Ponta demască mafia de la Universitatea de Drept: Profitorii trebuie opriți

Zilele trecute, Cristian Popescu Piedone a anunțat că s-a autoizolat la domiciliu alături de familia sa, de teama noului coronavirus.

”Ginerele meu este coleg de birou cu nevasta ofițerului care a fost și ea plecată cu ofițerul în Israel. Important e că femeia, fiind în legătură directă cu ginerele care era direct interesat să afle evoluția, a fost plecată, a aflat de pe știri, că nu i s-a confirmat oficial, că pacienta de 38 de ani e testată pozitiv. (…)”, a precizat Cristian Popescu Piedone la România TV. 

#NEWS