Gabriela Firea

Șapte din cele 12 creșe și grădinițe administrate de Primăria Capitalei au fost redeschise luni, iar primarul general, Gabriela Firea a prezentat programul de vară al acestora. Este vorba despre un concept de educație prin joc. În cadrul creșelor administrate de Primăria Capitalei se păstrează distanța de 4,5 metri între copii și educatori. Nu se mai folosesc sălile de mese, ci se folosește contextul de sală multifuncțională, fiecare copil are propriul lui set de rechizite, iar grupele ies pe rând în curte, după un program bine stabilit.

„Cei mici au revenit la creșele administrate de Primăria Capitalei, în condiții de siguranță! Copiii au trecut alături de noi, adulții, printr-o experiență care ne-a schimbat tuturor viețile. Pentru cei mai mici a fost și este greu să înțeleagă, iar noi trebuie să facem tot putem să le arătăm că viața merge mai departe.

De astăzi (luni, 6 iulie – n.r.), Direcția de Asistență Socială îi așteaptă pe micuți să vină la creșă, în programul de vara! Părinții pot să își aducă în siguranță copiii la creșele primăriei. Venim în completarea a ceea ce realizează deja cele șase primării de sector”, a spus Gabriela Firea, în cadrul evenimentului în care a fost prezentat programul creșelor.

Citește și: Șase cabinete stomatologice școlare, redeschise în Capitală

HashtagNews.ro