Nicusor Dan / Foto: Facebook

Primarul ales al Capitalei Nicușor Dan este de părere că Primăria Municipiului București este înțesată de o „caracatiță” cu mari interese. Potrivit acestuia, această „caracatiță” ar fi vinovată pentru faptul că mandatul acestuia încă nu ar fi intrat în drepturi. Motivul pentru care se întârzie punerea efectivă a lui Nicușor Dan în funcție ar fi faptul că, potrivit acestuia, s-a trage de timp pentru a se acoperi anumite ilegalităție.

„Am vorbit de o caracatită de interese în Primăria Capitalei, ăsta e motivul pentru care se tergiversează, ca oamenii ăștia să emită acte prin care să își acopere lucrurile pe care le-au făcut.

Citește și: Nicușor Dan, contestat de consilierii PSD

Nicușor Dan este de părere că PSD sabotează furnizarea apei calde și a căldurii, pentru ca cetățenii să arunce vina pe administrația acestuia

„În mod deliberat, se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciile de apă caldă și căldură pentru ca PSD să dea vina pe noua administrație, că nu e în stare să rezolve problemele. Eu sper ca luni să se dea respingerea acelor plângeri.  Bucureștiul va avea trei mari probleme: criza medicală, criza apei calde și criza financiară. Când m-am referit la probleme spun despre măsuri preliminare, acolo e nevoie de stocuri, de materiale și nu am informații că se întâmplă acest lucru”, a mai declarat Nicușor Dan.

Citește și: Firea vrea căldură în case. Mai devreme, dacă se poate

#News