Deși atât Prințul Harry, cât și soția sa, Meghan Markle par să fi rămas fără job-uri, iată că nu a durat mult până când cineva să-și manifeste dorința de a le da bani de pâine. Șeful Netflix,Ted Sarandos a declarat că și-ar dori o colaborare cu cei doi în viitoarele sale producții. De ce să folosești actori care să-i portretizeze pe Harry și Meghan, când îi poți folosi chiar pe cei doi?

Întrebat dacă ar fi interesat de această colaborare, acesta a zis: „Da, desigur ca sunt interesat. Cine nu ar fi?!”. Și, până la urmă, așa și este, cine nu ar fi interesat de o colaborare cu singurii duci care au renunțat la titlurile lor nobiliare, creând un precedent și totodată o premieră în familia regală a Marii Britanii, ce a avut mereu grijă să-și țină scandalurile la adăpost.

O situație aproape similară s-a petrecut, cu toate astea, cu unchiul reginei Elisabeta I, Edward al VIII-lea, care a abdicat de pe tron pentru a se căsători cu Wallis Simpson, neagreată, de asemenea, de Casa Regală a Angliei.

Iar dacă e să despicam lucrurile și mai mult, am putea să amintim și despre exemplul tatălui lui Harry, prințul Charles, căruia I s-a interzis să se căsătorească, la momentul potrivit, cu iubirea vieții sale, Camilla Bowles Parker.

Revenind la contractele pe care Harry și Meghan le-ar putea avea cu importante case de producție de film, de menționat este faptul că publicația Times of London a scris despre o viitoare colaborare între Meghan și Disney, aceasta urmând să nareze o viitoare producție a acestora.

Cât despre Netflix, ne așteptăm ca în viitoarele sezoane The Crown (serial despre viața Familiei Regale a Angliei, de la Elisabeta a II-a în prezent) să-l vedem pe fostul prinț Harry în propriul rol. Momentan, doar o ipoteză, însă cine știe?

#News