primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, ce și-a declarat de curând dorința de a candida pentru un nou mandat în cadrul alegerilor locale, vizând să devină din nou primarul Craiovei, a declarat de curând că în ceea ce privește intenția PSD de a arunca pe țeavă o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, aceasta așteaptă susținere din partea oricui va dori să le-o dea. Astfel că, dacă parlamentari PNL vor dori să se alieze împotriva propriului partid, ea va saluta această decizie și va lua eventualele voturi ca atare.

‘Cu toata lumea, toti parlamentarii care vor sa dea jos acest guvern, orice parlamentar este bine-venit’, a declarat aceasta.

Astfel, despre moțiunea de cenzură, Lia Olguța Vasilescu declară că este necesară, întrucât guvernul Orban s-ar fi împrumutat de mai mulți bani decât ar fi trebuit, pentru a susține cheltuielile. În plus, aceasta se declară și ea, ca orice alt pesedist care se respectă, împotriva alegerilor locale în două tururi.

„PSD va depune o motiune de cenzura, se va axa nu doar pe sanctionarea unui abuz al guvernului (cu alegerea primarilor in doua tururi) ci si pe necesitatea demiterii ca urmare a proastei guvernari. De la investire, Guvernul s-a imprumut cu 20 de miliarde de lei fara sa fie directionati spre investitii, santierele de autostrazi sunt subfinantate, se taie programele de sprijin pentru IMM-uri si fermieri introduse de guvernarea PSD”, a zis Olguta Vasilescu.

#News