Traian Basescu

Europarlamentarul, fostul Primar General al Capitalei și fostul președinte, Traian Băsescu s-a declarat revoltat la auzul declarațiilor premierului Ludovic Orban. Dacă ințial Orban declarase că Nicușor Dan ar fi o varianta excelentă pentru Primăria Generală, Băsescu îl sfătuiește pe oponentul Gabrielei Firea să se școlească un mandat pe post de viceprimar, pentru a învăța cum se fac lucrurile prin primărie.

Ironia lui Băsescu

„Eu nu am decat un sfat, nu pot sa am replica la premier, va dati seama, e atat de important… il sfatuiesc pe Nicusor Dan sa faca cu mine scoala ca viceprimar un mandat si pe urma va fi un extraordinar de bun primar. Deocamdata e specializat pe amplasari de cladiri, unde e parcul nu e parcul, or Bucurestiul e mult mai complex. Daca i-as putea tranfera experienta pe care am acumulat-o, din 2024 ar fi un primar extraordinar”, a declarat Traian Băsescu.  Acesta a spus că nu vrea să muște din electoratul PNL și PSD, ci se adresează unui „electorat inteligent care cauta un primar bun”, a declarat Traian Băsescu.

Îndemnul lui Orban

La rândul său, premierul Ludovic Orban aa spus duminică: „Toți cei care s-au săturat de PSD, cei care vor să scape de PSD, acum au cu cine să voteze. Nicușor Dan la primăria capitalei și candidații USR și PNL la primăriile de sectoare sunt oamenii de calitate care vor contribui la punerea în practică a soluțiilor pentru București. Nu vă risipiți voturile! Dacă nu mai vreți PSD în București, există o singură soluție: Nicușor Dan și echiple PNL și USR”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Orban își dorește negocieri cu toate partidele

#News