Eugen Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici este, în mod oficial, contracandidatul interimarului Marcel Ciolacu la șefia PSD. Mai mult decât atât, în ultima perioadă, râca dintre cei doi pare să se accentueze. Dacă acum câteva săptămâni, Marcel Ciolacu era atacat de Teodorovici, cât și de cei care îl susțin pe acesta, iată că acum se „schimbă foaia”, iar Teodorovici primește o porție de glume din partea lui Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre Teodorovici: „Este singurul parlamentar al PSD care nu a semnat moțiunea de cenzură”

„Domnul Teodorovici candidează la Congres, deci este membru PSD, nu poate fi premier. Este singurul parlamentar al PSD care nu a semnat moțiunea de cenzură. E ca o glumă de la radio Erevan: Ceaușescu a fost ilegalist. Nu, ci semiilegalist. Cum adică semiileaglist? Se pitea, dar nu îl căuta nimeni.”, a declarat Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici, într-o tentivă umoristică la adresa contracandidatului său la șefia partidului.

Întregul set de declarații ale lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților poate fi urmărit aici:

Ulterior acestor declarații, Marcel Ciolacu a mai vorbit și despre mult discutat moțiune de cenzură. Reamintim că în cursul zilei de astăzi, aceasta a fost depusă, urmând ca în cele ce urmează să se stabilească când va fi citită.

„Noi ne-am făcut datoria, am depus moțiunea de cenzură. urmează, la ora 19, conform regulamentului, să avem un BPR, stabilim data când va fi citită moțiunea, respectăm cele cinci zile. În funcție de ce va face domnul Orban, vedem. Eu îmi doresc să votăm cât mai repede moțiunea.

Au dreptul conform Constituției, nu pot să îngrădesc domnului Orban un drept constituțional.

La cum arată în acest moment România și la cum se gestionează pandemia și după raportul Curții de Conturi, Guvernul trebuie să plece de îndată.

Nu facem politică pentru a câștiga voturi. Facem politică pentru România.

Atributul desemnării premierului este al președintelui României, eu respect Constituția. Așteptăm să vedem dacă trece moțiunea și să vedem propunerea președintelui.

Am fost cu această propunere când a fost investit Guvernul Orban 2. Și cred că a greșit președintele în acel moment și nu a pus un guvern de uniune națională. Lucrurile ar fi arătat cu totul altfel în România și am fi avut un guvern cu credibilitate”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciolacu se grăbește! Moțiunea va fi depusă astăzi

#News