Poliția Capitalei l-a condus la audieri pe interlopul Fane Văncică

Interlopul a fost filmat în timp ce lovea o femeie

Interlopul Fane Văncică a fost ridicat și condus la audieri marți, 27 septembrie, de către polițiștii Capitalei.

Potrivit Hotnews, surse judiciare au confirmat că au fost, de asemenea, făcute percheziții la domiciliul acestuia.

Mandate de percheziție și aducere, puse în aplicare

„În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, a informat Poliția Capitalei.

Ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 4 și a fost declanșată de Poliția Capitalei.

Fane Văncică și-a bătut cu brutalitate amanta

La începutul lunii, a apărut pe TikTok un videoclip cu Fane Văncică. Interlopul a fost filmat în timp ce lovea o femeie.

Conform imaginilor, amanta este așezată în genunchi pe podea, în fața lui Fane Văncică. Acesta o lovește cu picioarele în cap, în spate și în stomac. „Te omor aici, să moară familia mea!”, se aude pe înregistrare.

După ce imaginile au ajuns virale, interlopul Fane Vancică a ținut să ceară scuze victimei.

„Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită pe Ahmed, m-am luat de ea.

Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze”, a transmis agresorul într-o transmisiune live, pe TikTok.

Bărbatul a mai fost audiat în acest caz și la începutul lunii, când a fost emis ordin de protecție pentru victimă.

Citește și Lumina naturală ne poate afecta creierul