Gabriela Firea / Captură video

Prim vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, candidata de București pe listele pentru Senatul României, a îndemnat românii să iasă la vot, cu toate măsurile de protecție necesare, pentru a putea schimba actualul Guvern, pe care l-a catalogat ca fiind unul „inuman”, „incompetent” și „corupt”.

„Îmi spun foarte mulţi români, nu doar din Bucureşti – de ce este necesar să mergem la alegerile parlamentare? Să ajungă nişte domni şi nişte doamne în Parlament? Nu! Nu acesta este rostul. Anul acesta este vital, chiar dacă suntem în plină pandemie, să ne luăm măsurile sanitare necesare obligatorii şi să mergem la vot, altfel vom rămâne în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt la Palatul Victoria. Trebuie să îi oprim.

Au făcut afaceri în pandemie, au numit oameni în funcţii care nu au niciun fel de pregătire şi, mult mai grav, nu au niciun pic de umanitate. Nu le este milă de oameni, nu le este milă de români, nu vin cu soluţii, iau toate deciziile, inclusiv într-un domeniu vital, cum este cel al sănătăţii, numai cu gândul la bani şi la politică”, a afirmat Firea, la evenimentul de lansare a campaniei electorale a PSD Bucureşti, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Social democraților le pasă de semeni

„De aceea, cu sprijinul dumneavoastră, vom reuşi să avem un număr mare de senatori şi deputaţi, astfel încât să putem să constituim viitorul Guvern al României cu oameni competenţi, cu oameni oneşti, cu oameni cărora le pasă de semeni”, a spus Gabriela Firea.

„Alături de mine în Parlament vor fi şi primari care au muncit în Bucureşti, s-au străduit, au avut proiecte benefice pentru cetăţenii Capitalei, Daniel Tudorache, Daniel Florea, Gabriel Mutu, de asemenea avem colegi care au muncit în Parlament, care nu au chiulit, aşa cum au făcut alţi parlamentari, care nu au votat legi împotriva românilor.

Reprezentăm nu doar Bucureşti – Ilfov, ci întreaga Românie. Aşa cum la Primăria Capitalei am fost sprijinul oamenilor şi al bucureştenilor, aşa şi în Senat, alături de colegii mei, voi fi vocea oamenilor şi împreună vom contribui ca în Parlament să se propună şi să se voteze numai legi favorabile românilor”, a mai spus Gabriela Firea, președintele PSD București.

Citește și: Vlad Popescu răspunde întrebărilor presei. „De ce PSD?” și „De ce Suceava?”

#News