Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5
Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Societatea Infrastructură 5 continuă să dea dovadă de transparență totală, publicând zilnic, pe contul de Facebook, stadiul lucrărilor efectuate în Sectorul 5 din București.

De asemenea, reprezentanții societății au venit cu asigurări, explicând că echipele lucrează zi de zi pentru modernizarea mai multor străzi din acest sector.

Societatea Infrastructură 5: ”Echipele noastre lucrează de zor la reabilitarea străzilor din sectorul 5”

Aici un teaser! În postarea următoare veți vedea cum am transformat un alt colț din sectorul nostru. Vom reface trotuarele, parcările, bordurile, străzile și vom da sectorului 5 un aspect cât mai plăcut. Promitem să schimbăm orașul stradă cu stradă și alee cu alee”, au transmis angajații societății.

Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Societatea avertizează: ”Limitatoarele de viteză improvizate sunt ilegale și pot cauza accidente sau pagube materiale participanților la trafic”

Membrii Societății au emis un avertisment în legătură cu mai multe limitatoare de viteză improvizate.

Aceștia le-au explicat cetățenilor despre ilegalitatea acestor acțiuni, rugându-i să contacteze Societatea în momentul în care observă astfel de nereguli.

În egală măsură, reprezentanții au explicat că toate aceste limitatoare de viteză vor fi desființate de echipele Infrastructură 5.

În cazul în care credeți că trebuie montat un astfel de dispozitiv pe strada dvs, faceți solicitare către noi sau Comunicare Primăria Sector 5 să avizăm montarea unor limitatoare de viteza conforme. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook al societății din Sectorul 5 al Capitalei.