Sursă foto: Societatea Infrastructură
Sursă foto: Societatea Infrastructură

În data de 18 octombrie, reprezentanții Societății Infrastructură S.A. din Capitală au făcut anunțul potrivit căruia au fost desfășurate mai multe lucrări pentru retrasarea liniilor trecerilor de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană.

Societatea a precizat că lucrările au fost desfășurate pe durata nopții, iar mai multe treceri de pietoni au beneficiat de iluminare suplimentară.

Sursă foto: Societatea Infrastructură

Societatea Infrastructură S.A. din București: ”Toată noaptea am lucrat la retrasarea liniilor trecerilor de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană”

Marcajul s-a făcut cu material reflectorizant pe 9 treceri de pietoni. Unele dintre treceri vor avea iluminare suplimentară. Lucrările nocturne vor continua pe această arteră importantă a Municipiului București”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Societatea Infrastructură

Atât pietonii, cât și șoferii trebuie să dea dovadă de respect unii față de ceilalți

În egală măsură, angajații au explicat că au fost prezenți și în noaptea de 19 octombrie, lucrările continuând pe Șoseaua Antiaeriană.

De această dată, acțiunea a avut ca scop montarea de benzi rezonatoare, dar și de indicatoare orizontale.

Toate acestea vor veni în ajutorul șoferilor, făcându-i mai atenți în trafic.

Sursă foto: Societatea Infrastructură

A doua noapte de lucru pe Șoseaua Antiaeriană a fost dedicată atenției. Au fost montate benzi rezonatoare dar și indicatoare orizontale care să îi facă atenți pe șoferi. Au fost montate simboluri care să îi facă atenți și pe pietoni. Îndemnăm participanții la trafic să aibă respect unii față de ceilalți, iar noi continuăm lucrările cu respect pentru comunitate”, au transmis reprezentanții societății din Sectorul 5 al Capitalei.