Dan Tudorache

Dan Tudorache, fostul edil al Sectorului 1, e de părere că decizia Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) de a opri difuzarea spotului TV cu proiectul spitalului este un abuz în serviciu.

Reamintim că în timpul campaniei electorale de anul trecut, membrii CNA au decis interzicerea unei reclame TV, finanțată de Primăria Sectorului 1, a unui viitor spital. Ei au susținut, în aceea perioadă, că spotul de promovare a proiectului nu oferă destule informații cu privire la stadiul real de dezvoltare și induce ideea unui proiect realizat.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Tudorache, în stilul său caracteristic, oferă atât membrilor CNA, cât și „admiratorilor primarului validat”, care au fost „deranjați” de planul de construire a spitalului, semnificația cuvântului „proiect.”

„”Proiect realizat” a deranjat CNA-ul și pe admiratorii primarului validat. Deși, conform DEX: „PROIÉCT, proiecte, s. n. 1. Plan sau intenție de a întreprinde ceva, de a organiza, de a face un lucru”, a scris Tudorache pe Facebook.

Dan Tudorache: „”Proiect abandonat” nu deranjează în schimb pe nimeni”

Mai mult, fostul edil al Sectorului 1 consideră decizia CNA una abuzivă, iar în momentul actual, „proiectul abandonat” nu mai deranjează pe nimeni”.

„Decizia CNA de a opri difuzarea spotului TV cu spitalul o consider un abuz în serviciu. „Proiect abandonat” nu deranjează în schimb pe nimeni. Aaaa, stai, că la chestia asta nu se face reclamă, nici măcar nu se vorbește despre acest lucru. Chiar dacă e vorba despre un spital modern care nu se va mai construi în Sectorul 1. Mi-nu-nat!”, a concluzionat Tudorache.

La începutul lunii decembrie, Dan Tudorache a găsit deviza perfectă ce definește administrația actuală a Sectorului 1: „Blocăm tot! Chiar și pe noi!”. Fostul edil e făcut referire la străzile Liliacului, Bujorilor și Nuferilor, „străzi de pământ”, uitate de actualul primar.

 Fostul edil consideră că ,Madamarmand” a fost „deranjată” de progresele pe care Sectorul 1 le-a avut în timpul administrației PSD.  Reamintim că în timpul conducerii lui Dan Tudorache, Primăria a demarat o licitație pentru semnarea unui acord de reparare a străzilor respective. Valoarea totală era de 1 miliard de lei și se întindea pe o durată de patru ani.

Dan Tudorache va primi banii de cauțiune de la fosta soție