Dan Tudorache va primi banii de cauțiune de la fosta soție

Fosta soție a lui Dan Tudorache, fostul edil al Sectorului 1 a decis să garanteze trei imobile în contul cauțiunii stabilite pe numele acesteia, însă și pe numele lui Tudorache.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul București respingea ca inadmisibilă și definitivă plângerea făcută de Dan Tudorache, așadar fostul primar ajungea în postura de a achita, până la urmă, cauțiunea de un milion de euro, aferentă eliberării sale. În cazul fostei soții a lui Dan Tudorache, cauțiunea a fost stabilită la suma de 200.000 de euro, în timp ce menajera acestora, implicată la rândul ei în anchetă, ar avea de plătit o cauțiune de 75.000 euro.

Reamintim că procurorii anticorupție au început o anchetă ce îl vizează atât pe fostul primar Tudorache, pe fosta sa soție, cât și pe menajera acestora din acea perioadă, pentru trafic de influență și complicitate la spălare de bani.

Ce declara Dan Tudorache pe 21 noiembrie

„Dragi prieteni, Indiferent cât de neplăcut este acest subiect, am promis că vă voi ține la curent cu mersul anchetei.Aseară am fost convocat la DNA, unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicații pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani.Nu m-am prevalat de dreptul la tăcere, pentru că, așa cum am spus, NU AM NIMIC DE ASCUNS.Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului.Totusi, nu pot să nu mă întreb: oare ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008??? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare!Cu toate acestea, refuz să intru pe tărâmul speculațiilor, deși tentația este foarte mare…”, spunea Dan Tudorache, pe Facebook.

Citește și: Ciolacu, despre Tudorache: „Am avut o discuție bărbătească cu acesta”

#News