Încă un lider USR confirmat pozitiv COVID-19

După ce, în cursul după amiezii trecute, liderul USR Dan Barna confirma faptul că este infectat cu COVID-19, astăzi un alt lider al formațiunii politice dă aceeași veste, confirmând că este, la rândul său, depistat pozitiv. Potrivit deputatului USR Tudor Benga, acesta ar fi început să manifeste simptome încă de duminică, astăzi așteptările fiindu-i confirmate de test.

Deputatul USR Tudor Benga: „Veţi auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare”

„Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni şi mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu COVID-19. Am simptome încă de duminică seară, evoluţia lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor şi sunt încrezător că se va dovedi o formă uşoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni şi probabil veţi auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare”, a scris deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Tudor Benga candidează pentru un al doilea mandat de deputat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, din partea Alianței USR PLUS, în Brașov.

Ieri, Dan Barna nota pe pagina sa de Facebook următoarele:

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție.Trecem și peste asta”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: Dan Barna, liderul USR, infectat cu COVID-19

#News