Piedone: „Oamenii se mirau ca primarul a ieșit pe stradă și stă de vorbă cu ei”

„Am mers la sfârșitul săptămânii trecute într-o vizită de lucru prin Sectorul 5. În primul rând am observat că oamenii se mirau ca primarul a ieșit pe stradă și stă de vorbă cu ei.”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în cea mai recentă postare pe contul acestuia de socializare. Astfel, Piedone reușește să se țină de o promisiune făcută în campania electorală, potrivit căreia strada va deveni biroul său.

Piedone, la pas prin Piața Rahova

Cu voce fermă și cerințe clare, Cristian Popescu Piedone a cerut lungirea cortului destinat celor ce își vând produsele în Piața Rahova, atitudinea lui tranșantă amintind de vremurile de demult.

„Am vrut să vad cum se desfășoară lucrurile în Piața Rahova, dacă se respectă normele impuse de autorități și dacă producătorii au condiții decente pentru a-și vinde marfa. Voi purta discuții în continuare cu reprezentanții pieței, pentru că urmează temperaturi scăzute și trebuie să asigurăm condiții decente atât pentru cei care își vând marfa acolo, dar și pentru clienți. De asemenea, am vrut să văd cum stăm la capitolul curățenie în sector. Cert este că avem treabă multă!”, a mai spus Piedone.

Îndemn la bun simț

„Am citit sesizările voastre, știu că sunt multe locuri unde gunoiul nu este strâns așa cum trebuie. Dar știu și că mulți oameni aruncă gunoiul la întâmplare! Nu este normal ca unii să facă mizerie și să ne așteptăm ca alții să vină să strângă după ei! Haideți să dăm dovadă de bun simț și educație și să aruncăm gunoiul doar în spațiile special amenajate!”, a adăugat Cristian Popescu Piedone.

Primăria Generală, cea responsabilă pentru agentul termic

Cu toate că, așa cum se menționează, problema apei calde nu este una care să țină de competența primarului Sectorului 5, Piedone de angajează că va încerca să intermedieze relațiile dintre om (asociație) și reprezentanți.

„Am vorbit cu oamenii din Sectorul 5 și despre problemele legate de reabilitatea blocurilor, dar și despre lipsa apei calde și a căldurii! Sunt 2 probleme pe care încerc să le rezolv cât pot de repede. În privința agentului termic, am mai făcut această precizare, Primăria Sectorului 5 nu poate lua nicio măsură. Situația trebuie rezolvată la Primăria Capitalei. Voi continua să merg pe străzile din Sectorul 5 pentru a vedea situația reală din teren!”, a conchis primarul Sectorului 5.

VIDEO

Citește și: Cristian Popescu Piedone: „Nu vom renunța la iluminatul festiv”

#News