Mihai Tudose pică pradă măștilor „fashion”

Nu e ușor să fii politician. Toți ochii pe tine, tot timpul! Tocmai din acest motiv, Mihai Tudose pare să fi înțeles rețeta succesului și o pică fără tăgadă. Însă cum Mihai Tudose nu e vreun adolescent rebel, mesajul de pe masca sa nu are cum să fie altfel decât unul cu iz policit: „Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni”. Din care tragem concluzia că în România, oricât s-ar încerca, perfecțiunea e greu de atins, dacă nu chiar imposibil.

Fotografia cu masca lui Mihai Tudose e atașată unui alt mesaj, mult mai elaborat, postat pe pagina sa socializare. În mesajul său, acesta recunoaște că nu e epidemiolog, însă critică vehement măsurile luate la Sibiu, în contextul pandemiei, pe care acesta le bănuiește a avea dublă măsură.

Mihai Tudose și masca lui fashion: „Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni!”

„Nu suntem cei mai buni, dar suntem mai buni și mai curați decât ceilalți. Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun-simt este că atunci când stabilești niște reguli, se aplică tuturor, nu că ținem Sibiul deschis, că mai are cineva o treabă. Vă dau exemplu la Brăila, când au apărut 5 cazuri într-un sat de lângă mall, au închis mall-ul. Acum aflăm că o aplicăm unde vrem, unde nu vrem nu o aplicăm. Justificarea asta că nu intrăm în carantină pentru că avem medici buni, însemnă că în alte orașe sunt medicii proști? (…) Coliva e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. După 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat Mihai Tudose.

Citește și: Mihai Tudose: „Mâine lansăm programul de guvernare”

#News