Firea / Negoiță

În urma răspunsului la Negoiță, cel în care o acuza pe Gabriela Firea că ar fi pierdut din princina propriilor decizii luate, fostul edil al Capitalei răspunde, afirmând că bucureștenii decid cine este compentent și cine nu, adăugând faptul că, deși a pierdut alegerile, aceasta a bifat aproape 40% dintre voturile alegătorilor din Capitală, în timp ce Consiliul General va avea 21 de consilieri din tabăra social democrată.

Firea, despre Negoiță: „A promis ca finalizează parcarea de la Decebal anul trecut”

„Bucurestenii decid cine este si cine nu este competent!

Am fost votata intr-un procent mare la Primaria Capitalei, aproape 40% iar in Consiliul general vom avea 21 de consilieri generali social democrati. Dl Negoita nu a reusit sa intre in CGMB.

A promis ca finalizeaza parcarea de la Decebal anul trecut. Si-a depasit cu mult termenul asumat plus ca are probleme grave cu structura de rezistenta a parcarii si inundatii.

Eu mi-am finalizat la timp toate proiectele incepute si am demarat altele noi. Cred ca cei care se cred cei mai buni in administratie, dar doar din gura, trebuia sa revina cu picioarele pe pamant si sa-si vada carentele profesionale si de caracter”, scrie Gabriela Firea.

Citește și: Negoiță, către Firea: „Sunteți victima propriilor decizii”

#News