PSD

În urma celui mai aprig scandal al momentului, legat de acuzațiile de încercare de fraudare a alegerilor locale din Sectorul 1, PSD a transmis un comunicat de presă prin care își exprimă punctul de vedere cu privire la subiect. Astfel, potrivit PSD, Dreapta Unită ar trebui să înceteze să pună presiune pe autoritățile competente, în vederea pronunțării în acest caz. Mai mult decât atât, social democrații cer renumărarea voturilor din Sectorul 1, acțiune care, conform spuselor acestora, ar fi un act de transparență democratică.

PSD: „rezultatul final reprezintă în mod corect voinţa cetăţenilor”

„Referitor la stabilirea rezultatelor electorale de la Primăria Sectorului 1, Partidul Social Democrat solicită dreptei unite să înceteze imediat presiunile asupra autorităţilor competente să se pronunţe în acest caz. Solicitarea candidatului PSD la Primăria Sectorului 1 de renumărare a voturilor este un act de transparenţă democratică, prin care se solicită Biroului Electoral de Circumscripţie să se asigure că rezultatul final reprezintă în mod corect voinţa cetăţenilor”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Citește și: Poliția, despre de suspiciunile de fraudă din Sectorul 1: „ În acest moment efectuăm doar cercetări, nu ne putem pronunța”

#News