Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”

Surprinză în peisajul electoral bucureștean! Actorul Florin Călinesc se poate alătura Gabrielei Firea, lui Nicușor Dan, lui Traian Băsescu și lui Călin Popescu Tăriceanu, în lupta electorală.

Cu toate că momentan vorbim despre o știre pe surse, neconfirmată, aceleași surse povestesc cum că astăzi ar fi ziua în care Florin Călinescu ar urma să facă marele anunț, și-anume să-și lanseze oficial candidatura pentru fotoliul de Primar General al Capitalei. Caz în care se va adeveri, acesta ar trebui să candideze din partea Partidului Verde. Deși, după cum putem observa, eventuala sa candidatură din partea PV ar putea întâmpina probleme.

Citește și: Cu Tăriceanu cap de listă, ALDE își anunță candidații de sector

Situație cu schepsis în Partidul Verde: Florin Călinescu, în conflict juridic

În ceea ce privește situația conducerii Partidului Verde, aflăm că aceasta nu este una dintre cele mai clare. Cu toate că Florin Călinescu apare pe site-ul formațiunii politice ca fiind președintele acesteia, atunci când vorbim despre registrul partidelor, președinte nu apare a fi tot el, președintele figurat fiind Simoiu Adi-Maria Claudia Luminița.

Rămâne de văzut dacă, până la urma, Florin Călinescu va putea candida din partea Partidului Verde, pentru a putea demara strângerea de semnături.

Citește și: PDL înregistrat la OSIM, încă din 2015

#News